2018-03-17 05:00:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Hallgasson a megérzéseire

Napi horoszkóp március 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Különösen nagy feladatra készül a közeljövőben, és ehhez most nagy energiát gyűjthet. Gyermeke vagy szerelme olyan meglepetéssel készül, ami miatt még a szeme is elkerekedik. Régi partnere viselkedése is kellemes meglepetésként éri a mai napon.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Újhold lesz a Halak jegyében, ez érdekes tapasztalatokhoz segítheti hozzá. Az önre vonatkozó kritikán ne sértődjön meg, inkább igyekezzen belőle tanulni. Nagyon fontosnak tartja a győzelmet, hiszen ezért harcol, de meg kell tanulnia veszíteni is.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne indítson el semmilyen pletykát mert ez visszafelé sülhet el. Egy barátnőjének viszont a magánéleti válsága miatt nagy szüksége lesz az ön segítségére.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Újhold lesz a Halak jegyében. Üdítően hat önre, ha kiszakad a megszokott környezetéből. Ezért ne utasítson vissza egy ígéretesnek látszó meghívást. Esetleg menjen elébe, és tegyen arról, hogy valami váratlan történjen önnel.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A párja talán megfeledkezi a hétvégi programmal kapcsolatban tett ígéretéről. Ha annyira fontos önnek, akkor duzzogás helyett emlékeztesse a dologra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha nem vesz tudomást a készülő viharról, akkor váratlanul érheti, amikor társa megelégeli viselt dolgait, és a nyakába zúdítja a hosszú hónapok alatt felgyülemlett sérelmeit. Vigyázzon, ne feszítse tovább a húrt.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az újhold erejét ön is érzi! Ma nincs jobb időtöltés, mint egy kiadós kirándulás. Meg kell feledkeznie a hétköznapi robotról, a munkahelyi gondokról. Ha nem beszélik meg a problémákat a párjával, akkor mosolyszünet, vagy akár szakítás is lehet a vége! A beszélgetést önnek kell kezdeményeznie, de ne siránkozzon!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kishitűvé és akadékoskodóvá válik, ha olyan tettekre sarkallják, amelyekhez egyáltalán nincs kedve. Most is így lehet, ezért inkább áthárítja a végrehajtást másra. Lehetne diplomatikusabb egy kicsit!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az újhold mágikus hatása miatt ma értékes felismerései lehetnek. Talán rájön, hol hibázott korábban, de azt is tudni fogja, merre induljon tovább. Ma kap egy jó lehetőséget az élettől, csak figyeljen oda, mert nem szokványos formában érkezik.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az újhold mágikus hatása miatt ma értékes felismerései lehetnek. Talán rájön, hol hibázott korábban, de azt is tudni fogja, merre induljon tovább. Ma kap egy jó lehetőséget az élettől, csak figyeljen oda, mert nem szokványos formában érkezik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Váratlan fordulatokkal kell számolnia ezen az álmosan induló napon. Hirtelen felpörögnek az események, és egyszerre csak azon kapja magát, hogy egy szélvihar közepébe csöppent! Egy baráti segítség igencsak hasznosnak bizonyulhat. Épp ezért ezt a napot a társasági életnek szentelje; most tilos begubóznia.


Halak: II. 19. - III. 20.
Egy hirtelen változás most nem várt előnyökhöz juttathatja. De szemfülesnek kell lennie, mert a dolog kétesélyes: ugyanannyit veszíthet, amennyit nyerhet. Hallgasson a megérzéseire!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: